Suklaakonvehti-kurssi

SUKLAAKONVEHTIKURSSI n. 3,5 tuntia 

Lähde mukaan matkalle, jossa suklaa muuttuu taiteeksi ja taide muuttuu herkuksi!

Kurssin aluksi tutustumme suklaan lämpökäsittely ohjeisiin sekä työvälineisiin. Kiillotamme ja värjäämme muotit luoden persoonallisia ja värikkäitä konvehteja. Kun suklaa on lämpökäsitelty, valamme sen maalattuihin muotteihin. Kun suklaa on jähmettynyt, täytämme konvehdit herkullisilla ennakkoon valmistetuilla täytteillä. Suljemme konvehdit ja annamme niiden jähmettyä. Maistamme tuotteita ja kurssin päätteeksi jokainen kurssilainen saa mukaansa suklaarasian.

Tämä suklaakonvehtikurssi tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille suklaan ystäville!

Kuvaus

Kurssin hinta:

JyväsCHOCOn toimitila, 2-6 henkilön ryhmä 350 € , lisähenkilöt 56 euroa , maksimi 14 henkilön ryhmä.

Kurssi voidaan järjestää myös asiakkaan omissa tai JyväsCHOCOn yhteistyökumppaneiden tiloissa. Kurssin hinta ja matkakorvaukset sovitaan erikseen.

Lähde mukaan ainutlaatuiseen makuelämykseen ja pyydä tarjous jyvaschoco@gmail.com 

Huom!

Osa maistelusuklaista sisältää maitoa. Tarjoiltavissa tuotteissa saattaa olla jäämiä pähkinästä ja gluteenista.