Suklaakonvehti-kurssi
Kuvaus
Lähde mukaan matkalle, jossa suklaa muuttuu taiteeksi ja taide muuttuu herkuksi!
Kurssin aluksi tutustumme suklaan lämpökäsittely ohjeisiin sekä työvälineisiin. Kiillotamme ja värjäämme muotit luoden persoonallisia ja värikkäitä konvehteja. Kun suklaa on lämpökäsitelty, valamme sen maalattuihin muotteihin. Kun suklaa on jähmettynyt, täytämme konvehdit herkullisilla ennakkoon valmistetuilla täytteillä. Suljemme konvehdit ja annamme niiden jähmettyä. Maistamme tuotteita ja kurssin päätteeksi jokainen kurssilainen saa mukaansa suklaarasian.
Tämä suklaakonvehtikurssi tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille suklaan ystäville!
Hinnasto:
2-6 henkilön ryhmä: 350 €
Lisähenkilöt (max 14 henkilöä): 56 € / henkilö
Kesto: noin 3,5 tuntia
Paikka: JyväsCHOCO:n toimitila tai
yhteistyökumppanin / asiakkaan järjestämä tila
(tällöin kurssin hinta ja matkakorvaukset sovitaan erikseen)
Huomiot
Osa maistelusuklaista sisältää maitoa.
Tarjoiltavissa tuotteissa saattaa olla jäämiä pähkinästä ja gluteenista.
Tee tarjous tilauskurssista alla olevalla lomakkeella tai tutustu avoimiin kursseihin!