Konvehtikurssi 12.11.24 klo:17.30

SUKLAAKONVEHTIKURSSI n. 3,5 tuntia 

Lähde mukaan matkalle, jossa suklaa muuttuu taiteeksi ja taide muuttuu herkuksi!

Kurssin aluksi tutustumme suklaan lämpökäsittely ohjeisiin sekä työvälineisiin. Kiillotamme ja värjäämme muotit luoden persoonallisia ja värikkäitä konvehteja. Kun suklaa on lämpökäsitelty, valamme sen maalattuihin muotteihin. Kun suklaa on jähmettynyt, täytämme konvehdit herkullisilla ennakkoon valmistetuilla täytteillä. Suljemme konvehdit ja annamme niiden jähmettyä. Maistamme tuotteita ja kurssin päätteeksi jokainen kurssilainen saa mukaansa suklaarasian.

Tämä suklaakonvehtikurssi tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille suklaan ystäville!

Osasto:

Kuvaus

Suklaakonvehtikurssi

Tiistai 12.11 klo:17.30

Kurssin paikka ja hinta.

JyväsCHOCOn toimitila, hinta 56 euroa / henkilö, maksimi 14 henkilöä.

Maksu paikan päällä, kortti tai käteinen.

Ilmoittautuminen

Sähköpostilla jyvaschoco@gmail.com

Huom!

Osa suklaista sisältää maitoa. Tuotteissa saattaa olla jäämiä pähkinästä ja gluteenista.